Activitats

AGENDA D'ACTIVITATS

FIRA TAPA KM.0 SANT VICENÇ DELS HORTS

El FiraTapa Km0 serà la Festa final del QuintoTapa. Al Fira Tapa, restauradors implicats en la dinamització gastronòmica de la ciutat, s’han proposat el repte de sorprendre’ns amb una mostra de la seva oferta gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, en un espai únic, la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts. El Fira Tapa també serà un punt de trobada de la cultura de la ciutat amb amb música en directe, activitats infantils, cultura popular...


svh.cat #SantViMola

 

El dissabte 25 i diumenge 26 de novembre,

 

Sant Vicens dels Horts

Button Text

VISITA L’ESPAI MUSEÍSTIC DEL MOLÍ DELS FRARES

Únic molí conservat a Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, el Molí dels Frares és un antic conjunt arquitectònic construït entre mitjan segle XIII i principis del segle XIV que està integrat per dues parts ben diferenciades: l’antic molí de farina, d’origen medieval, i la masia, on residien el moliner i la seva família, que va ser reformada seguint l’estètica noucentista. Actualment, és un espai museístic visitable que paga la pena conèixer.

 

Els primers diumenges de mes, de 10 a 13 h

 

Sant Vicens dels Horts

Button Text

MASTER CLASS ZUMBA I SWING

El Club Delfos organitza una master class de Zumba i un aperitiu Swing a les seves instalacions i amb motiu del QuintoTapa Cornellà.

 

Dia 4 de novembre

 

Cornellà

Button Text

TORNEIG OBERT DE PÀDEL

Descobreix el nou torneig organitzat pel Club Delfos durant els dies que es desenvolupa la ruta QuintoTapa Cornellà.. El Club,, una referència a Cornellà en activitats de salut i esportives, t’engresca a formar part d’una competició de pàdel única!

 

Característiques del torneig:

 

• Categories masculina A i B,, femenina A i B i mixtes

• Mínim 3 partits

• Welcome Pack

• Preu soci 20 €

• Preu no soci:: 24

 

Dies 11 i 12 de novembre

 

Cornellà

Button Text

POTA BLAVA A EAT STREET BARCELONA

El dissabte 7 d ́octubre,  portem el Pota Blava al Eat Street de la Nau Bostik, especial Curry Wars !. Un autèntic street food market en el qu al proposarem 2 plats Pota Blava & Curry.
Entrada gratuïta.

 

www.eatstreet.barcelona

 

 

 

Button Text

MERCAT AL CARRER

Ens agraden els Mercats! Així, alguns paradistes del Mercat Blanes proposen els dissabtes 14, 21 i 28 d´octubre una barra i terrassa a la Plaça Blanes per gaudir del QuintoTapa Pota Blava. Migdia i nit!

A més, el dissabte 21 d´octubre gaudirem de L´APARADOR, el petit mercat d´autoedició, art i artesania… Ohh yeahhh!

 

 El Prat

Button Text

XERRADES AL PATI DE MUCHA MASÍA!

Li pots donar voltes al teu paladar però també al teu cap. Els amics de MuchaMasia.com organitzen unes xerrades per fer entendre molt del que estem fent: menjar de manera (eco)lógica!

• Dissabte 14 · 20h: Vicis i virtuts de l’agricultura peri-urbana.
• Dissabte 21 · 20h: Evolució de l’agricultura al Parc Agrari i canvi climàtic.
• Dissabte 28 · 20h: Productes del nostre Parc Agrari, cicle vital i temporada.

 

www.muchamasia.com

 

 El Prat

Button Text

AGAFA EL BUS MORITZ!

Quan vegis pels carrers del Prat el Bus Moritz, agafa´l per anar al següent bar participant del QuintoTapa Pota Blava! 

 

 El Prat

 

 

 

Button Text

Food Truck al Mercat de Pagès!

Dissabtes tot el dia i diumenges migdia, trobaràs la Food Truck La Salsita a la Pl. Pau Casal, davant del Casal de Cultura. Podràs gaudir d´unes tapes Pota Blava!

 

El Prat

Button Text

I DESPRÉS DEL QUINTOTAPA, UNA COPA?

Per fer baixar les tapes a bon ritme, pots gaudir d’una copa a molts dels locals participants. També trobaràs una carta de Cocktails al John Duck, B & G, Deeses, Mar Endins, CèNTRIC gastrobar, Smoke… 

I per rematar, indicat per als més marxosos, La Capsa té programades algunes sessions a bon ritme:

Divendres 20: #4raons Les Cruet (Punk) Dissabte 21: El Prat dels 90´s Divendres 27: Flaming Shackers (Tribut The Beatles) Dissabte 28: Corizonas (Rock alternatiu) Dimarts 31: La nit dels músics vivents

www.lacapsa.org 

 

El Prat

Button Text
2 xefs @slowfoodbcn cuinen amb @adaparellada al Village @LH_experience del MWC18 👩‍🍳👨‍🍳Susana Aragon… https://t.co/ZrbZWhgObr 2 hours ago