Com funciona?

¡Y NO ESTABA MUERTO, ESTABA DE QUINTOTAPA!

Sí, som els del QuintoTapa, iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), que lluita perquè els productes de proximitat del Parc Agrari estiguin entre els millor valorats del país.

 

Per als que encara no coneixeu el QuintoTapa us expliquem aquesta petita bogeria. Volem que els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat recorrin els bars i restaurants de la ciutat en forma de tapa. I per què? Senzill, tenim un producte de primera i uns restauradors i unes restauradores de primer nivell que, de ben segur, tornareu a visitar durant l’any, perquè ho fan genial! Uns mestres rere els fogons amb uns productes únics entre els seus. 

 

Tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa és molón, la gastronomia i la ciutat que acull aquesta república agrària que situa en el mapa la nostra ciutat. Amb el QuintoTapa no només farem ballar el paladar, sinó també el nostre territori. Una oportunitat de conèixer el Baix Llobregat i presentar-la als convidats. 

 

  • 3,5€ amb Pota Blava i 2,5€ amb tapa de la casa (El Prat de Llobregat).
  • 2,5€ tapa de casa i 3€ tapa KM0 (Cornellà i Sant Vicenç).
  • També ho pots demanar amb aigua o amb una copa de vi DO Penedès o refresc + 0,5€.
2 xefs @slowfoodbcn cuinen amb @adaparellada al Village @LH_experience del MWC18 👩‍🍳👨‍🍳Susana Aragon… https://t.co/ZrbZWhgObr 2 hours ago