Com funciona?

39 BARS, 61 TAPES!

 

Si, som els del QuintoTapa, l’AGT (l’associació que lluita perquè els nostres productes del Parc Agrari tornin a ser el top dels productes de proximitat del país), i tornem perquè els vostres paladars tinguin un carnaval de Pota Blava. Som constants en la nostra dèria que l’au més sexy del món protagonitzi les vostres dietes entre l’11 d’octubre i l’1 de novembre.

Pels que encara no coneixeu el QuintoTapa (que deureu ser pocs) us expliquem aquesta petita bogeria. Volem que el Pota Blava recorri tots els bars i restaurants de la nostra ciutat en forma de tapa. I per què? Simple: tenim un producte de primera al costat de casa i uns restauradors de Champions Leage que segur tornareu a visitar durant l’any, perquè ho fan de conya durant el QuintoTapa: són uns cracks rere fogons amb un producte de primera que aixecarà la libido a més d’un.

I tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa al Prat és sexy. La seva gastronomia i també la ciutat que acull aquesta república agrària: ens col•loca al mapa i ensenyem també una de les ciutats molones del Baix Llobregat, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l’enveja d’altres ciutats. Amb el QuintoTapa no només fem ballar el paladar, sinó també el nostre territori. Coneixeu més la nostra ciutat i l’ensenyeu a aquells que no la coneixen.

 

 

Pel preu de 3,5€ o 2,5€ també ho pots demanar amb aigua
Si vols prendre la tapa amb una copa de vi DO Penedès o refresc + 0,5€

Voris Bistró és un clàssic de les nostres rutes gastronòmics: atents a la seva Burger de Pota Blava a l'estil Pibil… https://t.co/alydqGAPar 50 mins ago