Fira Tapa

La millor gastronomia y cultura a la teva ciutat

FiraTapa Carxofa Prat

Mostra de tapes per tancar la temporada de Carxofa Prat, elaborades amb Carxofa Prat, creades per diferents restauradors de la ciutat. S’hi podran tastar les seves propostes gastronòmiques i gaudir d’actuacions musicals i infantils en directe.

 

 

FiraTapa Carxofa Prat 2019

Divendres 3 d'abril de 2019 de 19h a 22.30h • Dissabte 4 d'abril de 2019 de 12h a 16h i de 19h a 22.30h • Diumenge 5 d'abril de 2019 de 12h a 16h.

 

Aquí teniu la web de l'edició 2019

 

 

Fira Gastronòmica dels Porrons d'Abrera

El 28, 29 i 30 de setembre, des de l’Ajuntament d’Abrera s’impulsa una iniciativa per recuperar la memòria dels Porrons. El divendres 28, al carrer Rebato, serà el dia de recuperar el concurs d’aixecar el porró, que posarà a prova als participants: intentaran recuperar les gestes dels antics concursants de la N-II. Durant els dies 29 i 30 de setembre, el Parc de Can Morral serà el centre de la Fira, amb espais gastronòmics on s’oferiran els plats què proposaven els hostals i tavernes de la ciutat. El parc també acollirà diferents activitats com tallers de cuina, activitats infantils i actuacions musicals i de cultura popular.

 

 

 

FiraTapa Sant Vicenç dels Horts · Km0

Mostra de tapes per tancar el QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts, elaborades amb producte de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb especial protagonisme del tomàquet i el pebrot, i creades per diferents restauradors de la ciutat. S’hi podran tastar les seves propostes gastronòmiques i gaudir d’actuacions musicals i infantils en directe.

 

 

 Video de l'edició 2017

 Fotografies de l'edició 2017

 

 

 

 

FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat

Dintre de la Fira Avícola Raça Prat, s'organitza una fira gastronòmica amb les estrelles de la gastronomia local, el Pota Blava i la Carxofa Prat, amb una oferta que crida a Menjar-se la Fira i on es podran degustar tapes elaborades pels bars i restaurants del Prat que hi participen. També s'ofereix un menú del Consell Regulador Raça Prat i el Take Away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès.

 

 

FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat 2018

Els dies 14, 15 i 16 de desembre va tornar el FiraTapa de Pota Blava i de Carxofa Prat 
i es va estrenar la granja La Ricarda, el nou espai de la Fira Avícola. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat van estar més a prop que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que obre les seves portes a la ciutat i la comarca.

 

Aquí teniu la web de l'edició 2018