Com funciona?

Sant Vicenç dels Horts · El QuintoTapa torna per conquerir els cors de SantVi amb producte local

Sí, tornen els del QuintoTapa a Sant Vicenç dels Horts amb les mans plenes de tomàquets i pebrots per conquerir les vostres panxes amb bona gastronomia. L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) lluita perquè els productes de proximitat del Parc Agrari estiguin entre els millors valorats del país, i enguany repetim a Sant Vicenç dels Horts. A la ciutat s'ha fet molt bona feina gastronòmica amb projectes com el Tapes i Canyes, la cuina de Quaresma, la Fira de Nadal o les sessions de cuina en directe de La Mostra i la Festa Major d’Hivern.

 

Tornem per sumar-hi el nostre granet de sorra i fer més palesa la nostra dèria perquè els productes de proximitat siguin els protagonistes entre el 13 i el 30 de setembre.

 

Si encara no coneixeu el QuintoTapa, us expliquem aquesta petita bogeria. Volem que els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat recorrin els bars i restaurants de la ciutat en forma de tapa. I, per què? Senzill, tenim un producte de primera i uns restauradors i unes restauradores de primer nivell que, de ben segur, tornareu a visitar durant l’any, perquè ho fan genial! I perquè fer el QuintoTapa també es apostar per l’economia local i la sostenibilitat.

 

Tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa Sant Vicenç és fantàstic: la gastronomia i la ciutat que acull aquesta república agrària que situa la nostra ciutat al mapa. Amb el QuintoTapa no només farem ballar el paladar, sinó també el nostre territori. És una oportunitat de conèixer més la nostra ciutat i presentar-la als convidats.

Com Funciona?

  • 3€ Tapa de la casa + Quinto Alhambra o aigua

  • 3,5€ amb tapa Km0 + Quinto San Miguel o aigua

  • Amb vi DO Penedés o refresc + suplement de 0,50€

Organitza:

Patrocinadors

Amb el suport

Estamos en TerraMadre SaloneDelGusto, conferencia de Carlo Petrini en la presentación de la Guía Osterie d’Italia… https://t.co/ow0abZaMlH 10 mins ago