Producte

PARC AGRARI DEL BAIX LLOBREGAT A GRANEL!

Al costat de L'Hospitalet tenim un petit tresor, el Parc Agrari del Baix Llobregat. La seva riquesa agrícola i l’exclusivitat dels seus productes, fruit del saber fer de moltes generacions de pagesos que han treballat aquestes terres, forma part de molts dels productes que podeu trobar en aquesta ruta de tapes.

 

La nostra aposta pel producte local té la voluntat de promoure un comerç de proximitat i un consum responsable amb el medi ambient. Així, la proximitat productor-consumidor permet, a més d’obtenir un producte molt fresc, no augmentar les emissions de CO2 que es produeixen en importar productes que vénen de molt lluny. El consum de productes de proximitat, a més de ser respectuosa amb el medi ambient, afavoreix el manteniment d’una agricultura de llarga tradició, especialitzada i de qualitat al nostre entorn urbà.

 

AMB EL CAMP A CASA FEU DIANA!

El web www.elcampacasa.com ja hauria de ser als favorits del vostre explorador. Una manera senzilla de crear xarxa entre consumidors i pagesos del Parc Agrari, amb la possibilitat d’adquirir les fruites i verdures que cultiven als seus camps. Trobareu poques excuses per no apropar-vos a la riquesa agrícola del delta del Llobregat i l’exclusivitat dels seus productes, fruit de la feina de generacions de pagesos que han treballat aquestes terres.
 
A més, tindreu l’oportunitat de participar d’una economia més ecològica: no cal anar a les grans superfícies; al costat de casa segur que teniu un mercat de pagès o un botiga de confiança. El comerç de proximitat us fa més responsables i més ben alimentats!
Estamos en TerraMadre SaloneDelGusto, conferencia de Carlo Petrini en la presentación de la Guía Osterie d’Italia… https://t.co/ow0abZaMlH 12 mins ago