Producte

POTA BLAVA IS DIFERENT!

Si ens posem bec a bec davant d’un Pota Blava, és fàcil detectar que no és un pollastre normal. Amb el distintiu d’Indicació Geogrà ca Protegida (IGP), és un animal com els pollastres d’abans, ben criats i naturals, amb una carn rica en proteïna i amb poc contingut en greixos. I són així d’autèntics gràcies al treball dels avicultors i pagesos que van recuperar i conservar aquesta raça d’aviram tradicional i mediterrània. Per terres deltaiques han passat aus amb una qualitat molt diferenciada des de l’edat mitjana. La gent gran recorden l’esforç que va fer als anys trenta la Granja Avícola Colominas, un esperit que manté viu l’Associació de Criadors Raça Prat i la Granja Torres. És un animal únic. El seu plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes, i unes cuixes sense plomes i allargades amb un color blau pissarrós; la seva criança a l’aire lliure, corrent amunt i avall del Delta del Llobregat, i una alimentació a base de productes naturals. El Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat certi ca la seva criança natural. Tota aquesta criança aconsegueix resultats top a la cuina: els xefs poden treballar amb una carn fina i melosa, de gust i sabor persistents, rica en proteïnes i amb pocs greixos. Què fas llegint això en lloc de fer una queixalada a alguna de les tapes que surten a la guia que tens a les mans?

 

Més informació sobre el producte a elpotablava.com

PARC AGRARI DEL BAIX LLOBREGAT A GRANEL!

Al Baix Llobregat hi ha molts productes agrícoles de primera. No tenim els espinacs de Popeye, però sí un bon grapat d’aliments cultivats i criats al voltant del delta del Llobregat. Malgrat les infraestructures i la industrialització, l’agricultura ha aconseguit una nova empemta que manté viva una de les zones agrícoles més fèrtils i antigues del país.

 

Són un total de 2.700 hectàrees que la pagesia s’esforça a tirar endavant i que les persones potenciem comprant a les seves botigues i als mercats de pagès. Hem redescobert els productes que es conreen al costat de casa, ben frescos i saborosos, acabats de collir. És el nostre patrimoni!

AMB EL CAMP A CASA FEU DIANA!

El web www.elcampacasa.com ja hauria de ser als favorits del vostre explorador. Una manera senzilla de crear xarxa entre consumidors i pagesos del Parc Agrari, amb la possibilitat d’adquirir les fruites i verdures que cultiven als seus camps. Trobareu poques excuses per no apropar-vos a la riquesa agrícola del delta del Llobregat i l’exclusivitat dels seus productes, fruit de la feina de generacions de pagesos que han treballat aquestes terres.
 
A més, tindreu l’oportunitat de participar d’una economia més ecològica: no cal anar a les grans superfícies; al costat de casa segur que teniu un mercat de pagès o un botiga de confiança. El comerç de proximitat us fa més responsables i més ben alimentats!
Tatxan⚡️La guia del MarçGastronòmic 2020 perquè comenceu a tafanejar les espectaculars propostes amb PotaBlava… https://t.co/9Ga95vGRbB 1 day ago