Producte

PARC AGRARI DEL BAIX LLOBREGAT A GRANEL!

Al Baix Llobregat hi ha molts productes agrícoles de primera. No tenim els espinacs de Popeye, però sí un bon grapat d’aliments cultivats i criats al voltant del delta del Llobregat. Malgrat les infraestructures i la industrialització, l’agricultura ha aconseguit una nova empemta que manté viva una de les zones agrícoles més fèrtils i antigues del país.

 

Són un total de 2.700 hectàrees que la pagesia s’esforça a tirar endavant i que les persones potenciem comprant a les seves botigues i als mercats de pagès. Hem redescobert els productes que es conreen al costat de casa, ben frescos i saborosos, acabats de collir. És el nostre patrimoni!

AMB EL CAMP A CASA FEU DIANA!

El web www.elcampacasa.com ja hauria de ser als favorits del vostre explorador. Una manera senzilla de crear xarxa entre consumidors i pagesos del Parc Agrari, amb la possibilitat d’adquirir les fruites i verdures que cultiven als seus camps. Trobareu poques excuses per no apropar-vos a la riquesa agrícola del delta del Llobregat i l’exclusivitat dels seus productes, fruit de la feina de generacions de pagesos que han treballat aquestes terres.
 
A més, tindreu l’oportunitat de participar d’una economia més ecològica: no cal anar a les grans superfícies; al costat de casa segur que teniu un mercat de pagès o un botiga de confiança. El comerç de proximitat us fa més responsables i més ben alimentats!
Parada tècnica a @laportadeldelta 💪🏼 La millor manera de carregar piles a la Transdelta 🔋 Melons i síndries de la… https://t.co/4ySfAQ194l 9 secs ago